Uanset hvilken diagnose eller personligt problem man har, er der nogle grundlæggende ting, der skal være på plads inden, man kan arbejde med sig selv og forandre sin situation.

En forudsætning for forandring er, at man har et problem. For der er ingen grund til, at forandre sin situation, hvis det hele kører på skinner.
Der er altid fordele og ulemper ved et problem. Men for at det giver mening, at ændre livsstil eller vaner er det et must, at man selv føler, at der er et problem. Hvis fordelen fylder mest, forbliver situationen som den er og hvis ulemperne fylder mest, er der mulighed for at ændre sin adfærd.

Vores koncept tilsigter, at den enkelte opnår en selvstændig tankegang og kan tilpasse sig de samfundsmæssige krav, både erhvervsmæssigt, socialt og kulturelt.

Det vi kan tilbyde er et naturligt sundt miljø, hvor ens problemer bliver tydelige samtidig med, at ens ressourcer træder frem.

Et miljø, hvor den enkelte har mulighed for at blive bedre til:

- At lære noget nyt.
- At samarbejde, modtage kritik, ros og hjælp.
- At holde en retning.
- At blive i processen og fuldføre en opgave. 

For at ens liv fungerer bedre i praksis, er det vigtigt, at man personligt forstår og kan mærke på egen krop, hvad det vil sige at være sund og i balance.
 
 
Procesfabrikken | CVR: 34837600 | Vesterbækvej 10, 6971 Spjald  | info@procesfabrikken.dk